Vodilni strokovnjaki za Moodle rešitve
Prednosti Moodle platforme za podjetja

Prednosti Moodle platforme za podjetja

Moodle je odlična e-izobraževalna platforma za podjetja

Moodle je eden najbolj priljubljenih in vsestranskih sistemov za upravljanje učnih vsebin (LMS) na svetu. Podjetja vseh velikosti ga uporabljajo za izobraževanje in usposabljanje svojih zaposlenih. Prav tako ga uporabljajo za prodajo svojih izobraževalnih programov ali izobraževanje zunanjih partnerjev.

Toda kako lahko Moodle koristi prav vašemu podjetju? 

Prednosti Moodle za podjetja:

 1. Prilagodljivost: Moodle je odprtokodni sistem, kar pomeni, da ga je mogoče prilagoditi specifičnim potrebam vašega podjetja.

 2. Stroškovna učinkovitost: Ker je odprtokodni, ni potrebe po plačilu licenčnih pristojbin. Plačate le za prilagoditev, implementacijo in vzdrževanje.

 3. Razširljivost: Na voljo je več kot 1600 vtičnikov in dodatkov, ki omogočajo enostavno širjenje funkcionalnosti.

 4. Sodelovalno učenje: Moodle omogoča interaktivno in sodelovalno učenje, ki spodbuja aktivno sodelovanje zaposlenih.

 5. Mobilno učenje: Združljiv z mobilnimi napravami, kar omogoča učenje na katerem koli mestu in ob katerem koli času.

 
Izobraževanje zaposlenih s pomočjo platforme Moodle

a. Prilagodljivost in prilagoditev vsebin: Ena glavnih prednosti Moodle je njegova prilagodljivost. Podjetja lahko prilagodijo vsebine glede na potrebe in zahteve svojih zaposlenih. To omogoča ciljno usmerjeno učenje in povečuje učinkovitost izobraževanja.

b. Interaktivnost in sodelovanje: Moodle omogoča vključevanje različnih interaktivnih elementov, kot so kvizi, forumi, delavnice in drugo. Tako lahko podjetja spodbujajo sodelovanje med zaposlenimi in krepijo skupnostno učenje.

c. Sledenje in poročanje: Z integriranimi orodji za spremljanje napredka je enostavno spremljati uspešnost in sodelovanje zaposlenih. To omogoča vodstvu, da se hitro odzove na morebitne izzive in prilagodi izobraževalni program.

 
Uporaba Moodle za eksterno izobraževanje

Poleg internega izobraževanja lahko podjetja z Moodlom ponudijo izobraževalne programe tudi zunanjim strankam, kot so partnerji, naročniki ali širša javnost. To je odlična priložnost za gradnjo blagovne znamke, vzpostavitev strokovnega vodstva in krepitev odnosov s ključnimi deležniki. Ali pa zgolj za dodatno monetizacijo.

Tudi velika podjetja uporabljajo Moodle

Ne gre le za to, da je Moodle odličen za majhna in srednje velika podjetja, tudi svetovni giganti ga uporabljajo za svoje potrebe po izobraževanju in usposabljanju. Nekatera izmed teh podjetij vključujejo:

 • Porsche: Za usposabljanje svojih inženirjev in prodajnega osebja.
 • Microsoft: Za interno izobraževanje in certificiranje.
 • Cisco: Uporabljajo za izobraževanje svojih globalnih mrežnih inženirjev.
 • Mazda: Za usposabljanje o novih tehnologijah in produktih.
 • BP in Shell: V energetskem sektorju za usposabljanje o varnosti in najboljših praksah.
 • Allianz: Za izobraževanje zaposlenih v finančni industriji.

In še mnoga druga podjetja, kot so Boeing, Sony in even HP, se zanašajo na Moodle za svoje izobraževalne potrebe.

 

Moodle je močno orodje, ki lahko podjetjem prinese številne koristi, ne glede na to, ali izobražujejo svoje zaposlene ali ponujajo izobraževalne vsebine tretjim osebam. S svojo prilagodljivostjo, interaktivnostjo in možnostjo širitve na globalni ravni je Moodle idealna rešitev za vsako podjetje, ki želi povečati svojo ponudbo na področju izobraževanja.

Če iščete robusten, prilagodljiv in stroškovno učinkovit LMS za vaše podjetje, je Moodle odlična izbira. Naša ekipa ponuja storitve implementacije in prilagoditve Moodle za podjetja, tako da lahko maksimalno izkoristite njegove prednosti. 

Ponujamo celovite Moodle rešitve za podjetja:

 • Moodle namestitev in prilagoditev
 • Moodle gostovanje
 • Vzdrževanje in podpora
 • Razvoj Moodle rešitev
 • Oblikovanje in prilagoditev izgleda Moodle platforme
 • Svetovanje za podjetja
 • Izobraževanje in delavnice za Moodle skrbnike in uporabnike

Več naših storitev za podjetja najdete tukaj.

 

Za več informacij o tem, kako lahko Moodle koristi vašemu podjetju in kako smo Moodle vzpostavili in prilagodili za podjetja kot je Porsche, nas kontaktirajte.

 

Image link