Vodilni strokovnjaki za Moodle rešitve

Znanje povezujemo s tehnologijo. Odkrijte prihodnost izobraževanja
prilagojeno vašemu podjetju.

Moodle namestitev
in prilagoditev

Kot vaši Moodle partnerji, izvajamo profesionalne Moodle storitve: namestitve, prilagoditve, vzdrževanja in redne posodobitve.

Moodle
gostovanje

Ponujamo napredno Moodle gostovanje e-učilnic ter videokonferenčnega sistema BigBlueButton na hitrih, prilagodljivih in v grozdu povezanih strežnikih, tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Vzdrževanje
in podpora

Specializirani smo za vzdrževanje Moodle e‑okolij in naročnikom nudimo celovito partnersko Moodle podporo. Zagotavljamo optimalno delovanje in učinkovitost Moodle sistemov.“

Razvoj
Moodle rešitev

Funkcionalnosti sistema Moodle prilagajamo in razvijamo v skladu z željami naročnikov. Izvajamo integracije z zunanjimi sistemi in opravljamo druge prilagoditve po meri.

Oblikovanje
in prilagoditev izgleda

Oblikujemo in prilagajamo vizualno podobo Moodle e‑učilnice, tako da je v skladu s celostno grafično podobo organizacije in ustreza željam in potrebam naročnikov.

Moodle svetovanje
in izobraževanje

Ponujamo svetovanje za vzpostavitev in optimizacijo sistema Moodle. Izobražujemo učitelje ter skrbnike sistema Moodle, da lahko najbolje izkoristijo vse možnosti, ki jih platforma ponuja.

Enostavno do lastne Moodle
e-izobraževalne platforme

Postopek postavitve vaše e-izobraževalne platforme Moodle je preprost. Mi poskrbimo za vse.

Zavedamo se, da je vsaka organizacija edinstvena in da ima svoje specifične potrebe ter cilje. Naše storitve se začnejo s temeljitim posvetom. Skupaj z vami bomo ocenili vaše potrebe, določili cilje in definirali pričakovanja glede platforme Moodle. Pomagali vam bomo razumeti vse možnosti, ki jih Moodle ponuja in svetovali glede najboljših praks ter optimalnih rešitev za vašo podjetje. Posvet vključuje tudi oceno obstoječe IT-infrastrukture in morebitne integracije z drugimi sistemi. Naša prednost je individualen pristop, s katerim zagotavljamo, da je vsaka postavitev Moodla prilagojena potrebam organizacije.

Ko enkrat razumemo vaše potrebe, začnemo z vzpostavitvijo vaše Moodle platforme. To ne vključuje le tehnične postavitve, temveč tudi optimizacijo glede na vaše izobraževalne potrebe. Naša ekipa bo zagotovila, da je platforma postavljena varno, njeno delovanje učinkovito optimizirano glede na zahteve. Vzpostavitev vključuje tudi ustrezno konfiguracijo vseh nastavitev, kot so registracija uporabnikov, nastavitev tečajev in morebitna migracija podatkov iz drugih sistemov. Možnost je vključiti tudi vtičnike, ki jih Moodle ponuja. Teh je več kot 1600. 

Moodle je izjemno prilagodljiv, kar pomeni, da ga lahko popolnoma prilagodimo vaši blagovni znamki in vizualni identiteti. Naša ekipa oblikovalcev in razvijalcev bo poskrbela, da bo vaša platforma ne le funkcionalna, temveč tudi vizualno privlačna. Poleg vizualne prilagoditve ponujamo tudi tehnične prilagoditve, ki vključujejo integracijo z drugimi sistemi, dodatnimi moduli in prilagojenimi funkcijami, ki jih vaša organizacija potrebuje.

Tehnologija se nenehno razvija, prav tako potrebe vaših uporabnikov. Naša storitev podpore in vzdrževanja zagotavlja, da je vaš Moodle sistem vedno posodobljen, varen in učinkovit. Ponujamo tehnično podporo, redne varnostne posodobitve, nadgradnje sistema ter usposabljanje za upravljavce in učitelje. Naš cilj je, da je vaša e-izobraževalna platforma vedno delujoča na najvišjem nivoju, hkrati pa vam nudimo vso potrebno pomoč in usmeritve. Z nami ste lahko prepričani, da je vaša investicija v Moodle dolgoročno varna in učinkovita.