Vodilni strokovnjaki za Moodle rešitve

Moodle nadgradnja

Naše storitve Moodle nadgradnje vam zagotavljajo najnovejše funkcionalnosti in varnostne posodobitve. S strokovnim in izkušenim timom poskrbimo za nemoten prehod na novejšo različico brez izgube podatkov. Naš cilj je zagotoviti, da vaša Moodle platforma deluje optimalno, učinkovito in varno.

Postopek Moodle nadgradnje vključuje

 

 1. Analiza trenutnega sistema 
  Pred začetkom nadgradnje podrobno preučimo vašo trenutno različico Moodle, da identificiramo morebitne prilagoditve ali dodatke.

 2. Varnostno kopiranje Pred nadgradnjo vedno ustvarimo varnostno kopijo celotnega sistema, da zagotovimo, da vaši podatki ostanejo varni.

 3. Nadgradnja v testnem okolju 
  Nadgradnjo najprej izvedemo na testnem okolju, da zagotovimo, da vse deluje pravilno.

 4. Nadgradnja v produkcijskem okolju
  Po uspešnem testiranju nadgradnjo implementiramo v vašem produkcijskem okolju.

 5. Podpora po nadgradnji
  Ponujamo podporo in usposabljanje, da se vaše osebje hitro seznani z novimi funkcionalnostmi.

 

Image link

Ključne prednosti nadgradnje Moodle sistema

Nadgradnja Moodle na najnovejšo različico je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti, stabilnosti in najboljše uporabniške izkušnje. Z rednimi posodobitvami se lahko izognete težavam in izkoristite najnovejše pedagoške in tehnološke inovacije.

 1. Boljša Varnost: Z vsako nadgradnjo Moodle prinaša izboljšave na področju varnosti, kar zagotavlja, da je vaša platforma za e-učenje vedno zaščitena pred morebitnimi hekerskimi grožnjami.

 2. Nove Funkcionalnosti: Moodle redno uvaja nove funkcionalnosti in orodja, ki lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo, omogočajo bolj učinkovito učenje in prinašajo sodobne pedagoške pristope.

 3. Izboljšana zmogljivost: Moodle nadgradnje pogosto prinašajo optimizacije, ki povečajo hitrost in odzivnost sistema, kar vodi do boljše uporabniške izkušnje za učitelje in študente.

 4. Podpora za najnovejše dodatke in vtičnike: Z Moodle nadgradnjo na najnovejšo različico se zagotovi, da je vaš sistem združljiv z najnovejšimi različicami dodatkov, vtičnikov in zunajih orodij.

 5. Izboljšana integracija: Moodle nenehno izboljšuje svoje integracije z drugimi orodji in platformami, kar omogoča lažjo in bolj gladko uporabo številnih spletnih storitev.

 6. Dolgoročna podpora: S tem, ko ostane vaš Moodle sistem posodobljen, se zagotovi, da boste vedno imeli dostop do najnovejše podpore in dokumentacije s strani uradne skupnosti Moodle.

Zavedamo se, da je proces nadgradnje lahko zapleten. Zato je ekipa Moodle Slovenija tukaj, da vam ponudi strokovno pomoč in podporo skozi celoten proces Moodle nadgradnje

Kontaktirajte nas za
Moodle nadgradnjo