Vodilni strokovnjaki za Moodle rešitve

Napredno Moodle
gostovanje & vzdrževanje

Ponujamo prilagojene rešitve za Moodle gostovanje,
vzdrževanje Moodle sistema 
in podporo vašemu Moodle e-izobraževalnemu sistemu.

Za vse organizacije, od majhnih do tistih s 30.000 in več Moodle uporabniki.

Vodilni ponudnik Moodle rešitev

Smo vodilni ponudnik storitev Moodle gostovanja z več kot 21 let izkušenj.

Ponujamo prilagojene pakete gostovanja in vzdrževanja, ki ustrezajo potrebam organizacij vseh velikosti, od majhnih do zelo velikih. Med naše naročnike spadajo organizacije s 100 do 30.000 in več Moodle uporabniki.

Hitri in zanesljivi strežniki

Naši strežniki so locirani v Sloveniji in Nemčiji, kar zagotavlja hitro in zanesljivo povezavo. S sodobno infrastrukturo v oblaku lahko zagotovimo, da bo vaša Moodle spletna stran vedno dostopna in delovala brezhibno.

Strokovnost in podpora

Z našo ekipo strokovnjakov in Moodle specialistov vam zagotavljamo tehnično podporo in svetovanje za optimalno delovanje. Ne glede na vaše zahteve ali težave, smo na voljo, da vam pomagamo.

Podpora za delo s sistemom Moodle

Ponujamo celovito podporo za delo s sistemom Moodle. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik, smo tu, da vam pomagamo pri optimizaciji in učinkoviti uporabi vaše spletne učilnice. Zaupajte Moodle strokovnjakom!

Image link

Iščete zanesljivo in celovito rešitev za Moodle gostovanje? Naša ponudba je prilagojena različnim potrebam, od malih podjetij do velikih korporacij z več kot 30.000 uporabniki. Ne zagotavljamo le hitrega, zanesljivega in varnega gostovanja na strežnikih v Sloveniji in Nemčiji, ampak tudi strokovne storitve vzdrževanja in podpore uporabnikom sistema Moodle. Poudarek dajemo stabilnosti in hitrosti, saj vemo, kako kritični sta ti dve komponenti za uspešno uporabniško izkušnjo s sistemom Moodle. Z najsodobnejšo tehnologijo in prilagojenimi paketi se zavezujemo, da bo vaša spletna učilnica vedno optimalno delovala. Zaupajte Moodle stokovnjakom in zagotovite svoji organizaciji najboljše.

V izobraževalnem sektorju je kakovostno gostovanje Moodle e-izobraževalnega sistema in učinkovita podpora bistvenega pomena. Ponujamo prilagojene rešitve za šole, fakultete, univerze in ostale izobraževalne ustanove. Storitve vključujejo gostovanje in vzdrževanje e-izobraževalnega sistema Moodle in podporo uporabnikom ter skrbnikom. Ne glede na velikost vaše učilnice, od nekaj deset do 30.000 študentov, smo tu za vas. Naši strežniki, locirani v Sloveniji in Nemčiji, zagotavljajo stabilnost in varnost. Z nami je vaša izobraževalna platforma vedno optimalna in pripravljena za uporabo. Za kakovostno izobraževalno izkušnjo izberite Moodle strokovnjake.

Vsaka organizacija si zasluži vrhunsko Moodle gostovanje in podporo za Moodle. Naša ponudba ne obsega le prilagojenega gostovanja, temveč tudi storitve vzdrževanja in podpore uporabnikom sistema Moodle. Izpolnjujemo potrebe od majhnih do velikih organizacij z več kot 30.000 Moodle uporabniki. Naši strežniki v Sloveniji in Nemčiji zagotavljajo, da je vaša Moodle e-izobraževalna platforma vedno dostopna, hitra in brezhibna. Ne glede na to, ali ste dobrodelna organizacija, društvo ali nevladna organizacija, smo tu za vas. Nadgradite svojo spletno učilnico z našo celovito podporo za Moodle.

Moodle Slovenija nudi optimizirano Moodle gostovanje

Moodle Slovenija je specializiran ponudnik visoko kakovostnega in zanesljivega Moodle gostovanja. Naše storitve so zasnovane tako, da zagotavljajo brezhibno delovanje in optimalno hitrost vašega Moodle sistema. Ne glede na to, ali ste novo podjetje ali že uveljavljena izobraževalna ustanova, vam lahko pomagamo zagotoviti, da vaše spletno učno okolje deluje brezhibno. Z večletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem na področju Moodle gostovanja smo vaša prva izbira.

Za najbolj optimalno delovanje vaše Moodle e-učilnice ponujamo gostovanje na strežnikih v oblaku v Sloveniji in tujini (Nemčija, ZDA).

Ne zamudite priložnosti za optimizacijo vašega e-izobraževanja. Kontaktirajte nas za brezplačni posvet za Moodle gostovanje