Vodilni strokovnjaki za Moodle rešitve

Odkrijte Moodle
Vašo digitalno učilnico prihodnosti.

Image link
Image link

Vodilna platforma
za spletno učenje.

Moodle omogoča dinamično, interaktivno in prilagojeno izobraževalno izkušnjo. Povežite se, sodelujte in odkrijte nove možnosti za sodobno e-izobraževanje.

Zakaj Moodle?


Moodle je vodilni e-izobraževalni sistem (Learning Management System - LMS), ki se uporablja v kar 242 državah in združuje več kot 376 milijonov uporabnikov po vsem svetu. Moodle je sinonim za kakovostno spletno izobraževanje, saj je prilagodljiv, zanesljiv in enostaven za uporabo.

Ni naključje, da ga uporabljajo svetovno priznane izobraževalne institucije in korporacije, vključno z The Open University, Microsoft, Cisco, Mazda, Monash University, GAC Academy, Cambridge University, pa tudi globalni velikani kot so BP, Shell, Allianz in mnogi drugi.

Moodle ni priljubljen zgolj med velikimi podjetji. Mnoge manjše raziskovalne in izobraževalne ustanove ter podjetja so prav tako odkrile njegove prednosti in si izobraževanja ne morejo predstavljati brez te platforme. V svetu e-izobraževanja je Moodle nesporno vodilna platforma.

Image link

Pogosto zastavljena vprašanja

Moodle je spletna učilnica oz. sistem za izobraževanje na daljavo, ki organizacijam omogoča:

  • Prilagodljivo usposabljanje oz izobraževanje za vse uporabnike
  • Varno učno okolje, ki omogoča izobraževanje velikega števila udeležencev - tudi več kot 30.000+
  • Enostavno okolje za izobraževanja na daljavo
  • Usposabljanje novih zaposlenih
  • Usposabljanje študentov, dijakov ...
  • Vodenje tečajev
  • Ogromno že razvitih funkcionalnosti
  • Enostavna integracija videokoferenčnih sistemov kot je Zoom in BigBlueButton
  • Prilagoditev funkcionalnosti po meri organizacije

Moodle je najbolj popularen sistem za e-izobraževanje na svetu. Priljubljen je tako v Sloveniji, kot tudi 232 državah po svetu. Ima več kot 110 milijonov uporabnikov. Uporabljajo ga tako majhne kot velike organizacije. Poleg izobraževalnega sektorja, Moodle najpogosteje uporabljajo podjetja, velike korporacije, državna podjetja in neprofitne organizacije.

Za brezplačni posvet in ponudbo nas kontaktirajte na info@moodle.si. V kratkem se bomo dogovorili za namestitev vašega lastnega Moodle e-izobraževalnega sistema.

Moodle vam lahko namestimo v Slovenskem jeziku ali v več kot 100 drugih jezikih. Hkrati je možno imeti nameščenih več jezikov.

Sistem Moodle je odprtokodni sistem in je brezplačen. Za sistem ni potrebno plačati.
Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo za namestitev na strežnik, konfiguracijo glede na vaše potrebe in vzdrževanje sistema Moodle.
Za brezplačni posvet in ponudbo nas kontaktirajte na info@moodle.si

Sistem Moodle omogoča mnoge funkcionalnosti in integracije. Možno ga je prilagoditi glede na potrebe posamezne organizacije. Možna je tudi prilagoditev izgleda oz. prilagoditev grafične podobe v skladu s celostno podobo organizacije.
Za brezplačni posvet in ponudbo nas kontaktirajte na info@moodle.si

V kolikor imate težave pri vzpostavitvi vsebin za e-izobraževanje ali si želite izobraziti vaše učitelje in skrbnike vam pri tem lahko pomagamo. Kontaktirajte nas na info@moodle.si.

Moodle 4.x je popolnoma prenovljena različica Moodla, ki se razlikuje od predhodnih 3.x različic. Prinaša nov izgled, boljšo uporabniško izkušnjo, poenostavljeno navigacijo, drugačen pregled predmeta, posodobljen kviz in naloge, boljšo izkušnjo na mobilnih napravah, boljšo povezljivost z mobilno aplikacijo ter mnogo drugega. Za namestitev Moodle 4.x nas kontaktirajte na info@moodle.si